ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 35 € . ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια Χαιρετισμών με καθε σας παραγγελία !

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !!

Ηταν η πρώτη νομίζω φορά μέσα στην Βουλή των Ελλήνων, όπου ακούστηκε ξεκάθαρα παραίνεση για την ανάγνωση των Χαιρετισμών της Παναγίας μας !

Το γεγονός και μόνο ότι οι Χαιρετισμοί της Θεοτόκου ακούστηκαν εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου μας χαροποιεί ιδιαίτερα και είμαστε υποχρεωμένοι ως Ιστολόγιο των Χαιρετισμών να το αναφέρουμε !

Εκ προοιμίου να δηλώσουμε ότι το Ιστολόγιο και ο υπογράφων δεν επιδιώκει την προβολή του κόμματος, ο αρχηγός του οποίου από το βήμα της Βουλής μίλησε για τους Χαιρετισμούς, και οιοσδήποτε πολιτικός να ήταν, οιουδήποτε κόμματος , πιστέψτε με ότι θα το προβάλλαμε και θα το επαινούσαμε

Εχθές λοιπόν 20 Μαρτίου 2024 στη συζήτηση για το έγκλημα των Τεμπών ο Πρόεδρος του κόμματος ΝΙΚΗ , από το βήμα της Βουλής έκανε σαφή παραίνεση για την ανάγνωση των Χαιρετισμών στη Παναγία μας, ώστε η Πανάχραντος Δέσποινα μας να απαλύνει τον πόνο των συγγενών των αθώων θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Στο όγδοο λεπτό της ομιλίας του ενώπιον των βουλευτών ανέφερε χαρακτηριστικά ” Η συντριβή μας ας ενωθεί με το πένθιμο πνεύμα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής που ήδη ξεκίνησε και να γίνει δέηση για όλες αυτές τις ψυχές και τις οικογένεις τους. Να σπεύσουμε στους Χαιρετισμούς και να ζήτήσουμε με θέρμη από την Μάνα μας, την Παναγία να απαλύνει τον ασήκωτο πόνο όλων αυτών των μανάδων. Το χρωστάμε σ όλα αυτά τα παιδιά, το χρωστάμε σ’ όλους αυτούς τους γονείς. Είναι το ελάχιστο αλλά και το μέγιστο που μπορούμε !

Και μόνο το γεγονός ότι εντός της Βουλής των Ελληνων ακούστηκε η παραίνεση για την ανάγνωση των Χαιρετισμών ας μας επιτρέψετε να το θεωρήσουμε ως μέγιστη ευλογία ! Σε έναν χώρό όπου προσφάτως τα άθεσμα και τα αντίθεα ψηφίστηκαν, σε έναν χώρο όπου έμπρακτα προωθείται η απομάκρυνση μας και η αποξένωση μας από την ελληνορθόδοξη μας Παράδοση, το να ακούγεται δυο μέρες πριν από τους Πρώτους Χαιρετισμούς η ξεκάθαρη παρότρυνση για την απαγγελία των Χαιρετισμών της Μάνας και Άνασσας μας, της Δέσποινας των Αγγέλων και της Σκέπης τους Έθνους μας είναι φρονούμε τρισμέγιστη ΕΥΛΟΓΙΑ !

Παραθέτουμε το βίντεο της ομιλίας από το YouTube, όπου μπορείτε να ακούσετε την συγκεκριμένη παραίνεση για την απαγγελία των Χαιρετισμών

Νέες Κυκλοφορίες

Δείτε τις καινούργιες μας εκδόσεις

Τελευταία Νέα

Δωρεάν Βιβλαρίδια Χαιρετισμών

Δωρεάν Βιβλαρίδια Χαιρετισμών σε όλους

You cannot copy content of this page

Scroll to Top