ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 35 € . ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια Χαιρετισμών με καθε σας παραγγελία !

ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΑΡΙΔΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Συνεχίζοντας μία παράδοση ενενήντα ετών οι Εκδόσεις ΕΦΥΜΝΙΟΝ στέλνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα δέματα με ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια Χαιρετισμών σε Ιερές Μονές και Πνευματικούς, τους οποίους γνωρίζουμε από χρόνια και τους εμπιστευόμαστε για την συνετή διαχείριση του πολύτιμου ιεραποστολικού υλικού που ιδίαις δαπάναις τυπώνουμε και με δικά μας ταχυδρομικά έξοδα τους στέλνουμε !

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ έρχονται τα ΔΩΡΕΑΝ μας βιβλαρίδια με την χαρακτηριστική ευανάγνωστη γραμματοσειρά και τις βυζαντινές μικρογραφίες στα αρχιγράμματα σε ΟΛΕΣ κι ΟΛΟΥΣ εσάς !

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ μπορείτε να τα αποκτήσετε απευθείας και από τις Εκδόσεις μας ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ με κάθε παραγγελία έστω και ενός βιβλίου των Εκδόσεων μας !

0.00
4.90

Με την ίδρυση του Εκδοτικού μας Οίκου “ΕΦΥΜΝΙΟΝ” τον Απρίλιο του 2023 συνεχίζουομε την διακονία μας αυτή διανέμοντας όπως πάντοτε ΕΥΛΟΓΙΑ τα βιβλαρίδια των Χαιρετισμών. Να τονίσουμε ότι η Ιεραποστολική αυτή μας Δράση πνευματικής Φιλανθρωπίας είναι εντελώς ανεξάρτητη από την εμπορική μας δραστηριότητας και ΔΕΝ υπάρχει η προυπόθεση αγοράς βιβλίου των Εκδόσεων μας για να αποσταλούν βιβλαρίδια Χαιρετισμών σε όποιον μας ζητήσει.
Μοναδική προυπόθεση για όλους είναι η αποστολή email όπου θα μας δηλώνεται ο αριθμος των βιβλαριδίων που επιθυμείτε να στείλουμε και κυρίως το που έχετε σκοπό να τα διαθέσετε καθώς και η ανάληψη από εσάς των ταχυδρομικών τελών ( ύψους 3 έως 5 ευρώ ανάλογα με το βάρος του δέματος ) για την αποστολή του με κούριερ.
Τα τηλέφωνα επικοινωνίας μας είναι ΜΟΝΟ για επαγγελματικούς λόγους

You cannot copy content of this page

Scroll to Top