ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 35 € . ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια Χαιρετισμών με καθε σας παραγγελία !

ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ …. ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ !! ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!

χαιρετισμοι της παναγιας , προσευχητικη αξία των χαιρετισμων
χαιρετισμοι της παναγιας , προσευχητικη αξία των χαιρετισμων

ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ !

Διαβάζοντας το υπομενού ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΑΡΙΔΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ στο site μας μπορείτε να πληροφορηθείτε για την Δράση μας, που μετράει ζωή σχεδόν ενός αιώνα, ώστε να λάβουν όλοι οι Ορθόδοξοι Ελληνες βιβλαρίδια Χαιρετισμών !

Το έργο είναι τόσο μέγαλο και τόσο δαπανηρό, που είναι αδύνατον ιδιώτης ή ακόμη και Σωματείο να το φέρει εις πέρας !

Από το 2002 έως και το 2023 βάλαμε ένα μικρό λιθαράκι με 1.800.000 ( πάρα κάτι !! ) ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια που έχουν ήδη σταλεί !

Η ατομική μας πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2002 με τα γνωστά σε όλου καλαίσθητα βιβλαρίδια με την μεγάλη ευανάγνωστη γραμματοσειρα, μετεξελίχθηκε το 2018 και για πέντε χρόνια σε ομαδική δράση με την ενεργή συμμετοχή της Ορθόδοξης Χριστιανικής Συναλληλίας ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Δυστυχώς παρόλες τις εκκλήσεις να στηριχθεί ΕΜΠΡΑΚΤΑ και με όρους ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ η Δράση μας αυτή , ελαχίστατοι ανταποκρίθηκαν

Ετσι από τον Απρίλιο του 2023 η “ιδιωτική πρωτοβουλία” ανέλαβε ξανά τα ηνία, συνεπικουρούμενη ασφαλώς από θεοτοκόφιλους Προμάχους αδελφούς που προσφέρουν την πνευματική τους παραγωγή, τα βιβλία δηλαδή που συγγράφουν, για να υπάρξει μία σταθερή πηγή εσόδων

Ο Εκδοτικός Οίκος ΕΦΥΜΝΙΟΝ, μία αμιγώς ιδιωτική επιχείρηση, χωρίς την παραμικρή χορηγία ή οικονομική αρωγή από δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα, δεσμεύεται να αποδίδει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το 50% των εσόδων από τα βιβλία των θεοτοκόφιλων συγγραφέων , οι οποίοι προσφέρουν ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ και χωρίς ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ τα έργα τους , στην εκτύπωση και διανομή ΔΩΡΕΑΝ βιβλαριδίων Χαιρετισμών !

Πέρα από τους εκατοντάδες παραλήπτες ( Ιερές Μονές, Ιερούς Ναούς και Πνευματικούς ) στους οποίους ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ και σε τακτά χρονικα διαστήματα στέλνονται δέματα με ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΑΡΙΔΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ( και με ανάληψη από τις Εκδόσεις ΕΦΥΜΝΙΟΝ και των ταχυδρομικών τελών με courier ) γίνονται αποστολές ΤΡΙΩΝ έως ΠΕΝΤΕ ΔΩΡΕΑΝ βιβλαριδίων σε ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ μας το ζητήσει, υπό την προυποθεση να αναλάβει ο παραλήπτης τα ταχυδρομικά τέλη

ΔΑΚΡΥ ΣΤΟ ΕΓΩ

ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΟΡΙΕΣ , ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ?

Δυστυχώς στα σχεδόν καθημερινά αιτήματα μέσω email για αποστολή δεμάτων Χαιρετισμών σε ΝΕΕΣ Ενορίες ή Ιερές Μονές αναγκαζόμαστε απαντάμε ΑΡΝΗΤΙΚΑ μιας και είναι ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟΝ να ανταποκριθεί μια μικρή ιδιωτική επιχείρηση στην αποστολή δεμάτων με εκατοντάδες βιβλαρίδια ανά Ναό ή Μονή.

ΟΜΩΣ μπορούμε – ανά περίπτωση και περίσταση – να αναλάβουμε μέρος του κόστους αυτών των δεμάτων.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι μετά απο συνεννόηση με τον Ναό, την Μονή ή με όποιον ενδιαφέρεται να προμηθευτεί δεκάδες ή και εκατοντάδες βιβλαρίδια Χαιρετισμών θα αναλάβουμε ποσοστό 30 % – 50 % του κόστους εκτύπωσης των βιβλαριδίων και των ταχυδρομικών εξόδων με το υπόλοιπο 50% έως και 70% να το αναλαμβάνει ο Ναός, η Μονή ή ο ιδιώτης Ιεραπόστολος.

Και να το επαναλαβουμε εδώ. Μιλάμε για το κόστος κτήσης τους, δηλαδή τα έξοδα εκτυπωσης τους , όσα δηλαδή πληρώνουμε εμείς ως εκδοτικός οικος στα τυπογραφεία για χαρτί και εκυπωτικά , και όχι για την θεωρητική χονδρική ή λιανικη τιμή που θα είχαν τα βιβλαρίδια μας αν τα διαθέταμε προς πώληση στην αγορά.

Και προφανώς κατανοείτε ότι το κόστος κτήσης είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ από την οιαδήποτε χονδρική ή λιανική τιμή

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας γράψετε στο [email protected] ή να μας τηλσφωνήσετε στο 69.80.15.20.79

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΑΡΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Υπάρχει όμως και ένας άλλος τρόπος να λάβετε πολλές δεκάδες έως και εκατοντάδες ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια Χαιρετισμών χωρίς να πληρώσετε για αυτά. Και αυτό αφορά ΚΑΙ τις Μονές ΚΑΙ τους Ναούς ΚΑΙ τους ιδιώτες !!!

Με κάθε βιβλίο που αγοράζετε απο τις Εκδόσεις ΕΦΥΜΝΙΟΝ το 50% της λιανικής τιμής του το εκταμιεύουμε για την πληρωμή του κοστους εκτύπωσης της επόμενης “παρτίδας” των ΔΩΡΕΑΝ βιβλαριδίων, τα οποία όπως εξηγήσαμε τα στέλνουμε σε Μονές και Πνευματικούς, τους οποίους για χρόνια γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε.

Αν όμως επιθυμείτε να πάρετε εσείς στα χέρια σας τα ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια που αντιστοιχούν στο 50% της λιανικής τιμής του βιβλίου που θα αγοράσετε μπορείτε να μας το δηλώσετε είτε με email στο [email protected] , είτε τηλεφωνικά στο 69.80.15.20.79 και εμείς θα σας τα στείλουμε με το δέμα των βιβλίων σας

Ενδεικτικά να σας πούμε ότι με 5 βιβλία από τα παραπάνω μπορούμε να σας στείλουμε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΑΡΙΔΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ( τα οποία αν τα αγοράζατε από κάποιο Βιβλιοπωλείο θα δίνατε τουλάχιστον 80 έως και 120 ευρώ )

Πληρώνοντας δηλαδή 70 ευρώ για ΠΕΝΤΕ βιβλία των Εκδόσεων μας, που μπορείτε να τα κάνετε ΔΩΡΟ σε συγγενείς και φίλους , ώστε να ωφεληθούν πνευματικά από τις Εκδόσεις μας, λαμβάνετε ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ …. 110 τουλάχιστον ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια !!

Νέες Κυκλοφορίες

Δείτε τις καινούργιες μας εκδόσεις

Τελευταία Νέα

Δωρεάν Βιβλαρίδια Χαιρετισμών

Δωρεάν Βιβλαρίδια Χαιρετισμών σε όλους

You cannot copy content of this page

Scroll to Top