ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 35 € . ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια Χαιρετισμών με καθε σας παραγγελία !

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ! ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ? ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙΣ !!!!!

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΤΗΣ

ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΣΕΠΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ !

Πόσες φορές στις αναρτήσεις μας στο αδελφό Ιστολόγιο των Χαιρετισμών της Παναγίας μας ( xairetismoi.blogspot.com ) δεν έχουμε μιλήσει για την δύναμη των Χαιρετισμών και συγκεκριμένα το πόσο ενοχλεί τον μισόκαλλο εχθρό της σωτηρίας μας , δηλαδή τον διάβολο , η αναγνωση τους !

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΌΤΙ ΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ

Εξάλλου και στο βιβλίο μας με τα “Θαύματα των Χαιρετισμών …. σήμερα” αναφέρουμε και θαυμαστό συμβάν στην Ιερά Μονή Αγίου Παταπίου όταν ο καλός Ιερέας που από μέσα του απήγγειλε τους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας άκουσε από την ήρεμη μέχρι τότε κυρία εξοργισμένη να γυρνάει προς το μέρος του και να εκστομίζει το “Σκάσε πια βρε τραγόπαπα !!!” Φυσικά και ήταν το δαιμόνιο που το είπε αυτό και όχι το πλάσμα του Θεού , που το βασάνιζε !!

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΎΓΧΡΟΝΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ !

Η ΧΑΡΙΣ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ

Σήμερα Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024, μία ημέρα πριν τους Δεύτερους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας , γίναμε κοινωνοί ενός παρόμοιου γεγονότος που μας διηγήθηκε ο αδελφός μας Κωνσταντίνος, όταν συζητούσαμε το πόσο πολύ απεχθάνεται ο πονηρός τους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας !

“Έχω έναν καλό φίλο ! Ταξιτζής στο επάγγελμα ! Αυτός είχε αναλάβει να μεταφέρει καθημερινά μία μαθήτρια από το σπίτι της στο σχολείο ! Και το μεσημερι να την επιστρέφει ! Επειδή ήταν δυσπρόσιτη η περιοχή η Νομαρχία είχε αναλάβει να καλύπτει τα έξοδα μεταφοράς !

Ο αδελφός μας είναι άνθρωπος του Θεου ! Παιδί της Θεοτόκου ! Λάτρης και εργάτης των Χαιρετισμών Της ! Το ‘ χει συνήθεια όταν οδηγεί να τους λέει από μέσα του ! Χρόνια τώρα !

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΜΙΣΟΚΑΛΛΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Η ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ

Άυτό ακριβώς έκανε και εκείνο το πρωινό. Το κοριτσάκι ήταν τότε οκτώ χρονών ! Δημοτικό πήγαινε ! Ένα γλυκύτατο πλάσμα ! Χαρούμενο και ζωηρό ! Σχεδόν πάντα με το χαμόγελο ! Κάποιες φορές το είχε παρατηρήσει να είναι σκυθρωπό και αμίλητο , αλλά δεν έδινε σημασία ! Παιδάκι ήταν ! Αλλά όποια και να ήταν η διάθεση του παιδιού που μετέφερε δεν σταματούσε να απαγγέλει τους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας ! Αλλά αυτό που έζησε το χειμωνιάτικο εκείνο πρωινό δεν θα το ξεχάσει !

Ηταν από τις σπάνιες εκείνες ημέρες όπου η μικρή του επιβάτιδα δεν ήταν στα κέφια της όπως συνήθως !Συνοφρυωμένη , σκεφτική , αμίλητη ! Δεν έδωσε σημασία ο αδελφός μας ! Εκείνος την δουλεια του ! Να λέει συνέχεια από μέσα του τους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας !

ΑΝΥΠΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ

Εξαφνα και ενώ οδηγούσε παρατήρησε από τον καθρέφτη το προσωπάκι της μικρής να κοκκινίζει και η όψη της από συνοφρυωμένη που ήταν να αγριεύει ! Γούρλωσε τα μάτια της και με μία φωνή πραγματικά απόκοσμη, βραχνή και μπάσα, με τραχύτητα και βραχνάδα που σε ανατρίχιαζε του είπε επιτακτικά !

“Θα σταματήσεις επιτέλους αυτά που λές από μέσα σου !!! Δεν καταλαβαίνεις ότι με ενοχλείς !!!”

Ασφαλώς και δεν ήταν το κοριτσάκι που μίλαγε, αλλά το δαιμόνιο , που μόνο ο Κύριος γνωρίζει για ποιων τα κρίματα κι αμαρτήματα επέτρεψε να έχει αυτήν την εξουσία στο αγνό αυτό κι άκακο κοριτσάκι !

Βλέπετε αδελφοί μου το πόσο ο διάβολος ενοχλείται από την αναγνωση των Χαιρετισμών της Παναγίας μας και το πόσο έντονα δείχνει αυτήν του την απέχθεια και δυσφορία !

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΤΗΣ

Αυτό βέβαια έγινε για να δυναμώσει η πίστη του αδελφού μας και να κατανοήσει ότι η συνεχής απαγγελία των Χαιρετισμών – έστω κι αν δεν γίνεται εκφώνως, έστω και αν δεν γίνεται με πλήρη αυτοσυγκέντρωση σα υπέροχα λόγια των Οίκων των Χαιρετισμων και στα μοναδικής θεολογικής αξίας νοήματα που κρύβουν – ενέχει μία μοναδική δύναμη που ενοχλεί τον αρχέκακο εχθρό της σωτηρίας του ανθρώπινου γένους !

Αυτό και δικαιολογεί ασφαλώς και την προτροπή της Παναγίας μας αναφορικά με την καθημερινή ανάγνωση των Χαιρετισμών Της από όλους εμάς τα κατά Χάριν παιδιά Της, όταν εν οράματι ειπε στον Οσιο Πέτρο τον Αθωνίτη “όστις με χαιρετίζει με τους Χαιρετισμούς μου , τους οποίους πολυ αγαπώ, αυτόν θα τον προστατεύω και θα τον διαφυλάττω καθ’ εκάστην ημέρα της ζωής του από κάθε κακό και συμφορά , θα παραλάβω την ψυχή του την ώρα του θανάτου του και θα τον υπερασπιστώ κατά την Κρίση ενώπιον του Υιου και Θεού μου”

ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ Η ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΤΗΣ

Για τον λόγο αυτό εξάλλου τονίζουμε και εξαίρουμε την σημασία και την προσευχητική αξία των Χαιρετισμών της Παναγίας μας προτρέποντας τους αδελφους μας – πάντα με την ευλογία του Πνευματικού τους – να εγκύψουν στο ευλογημένο αυτό έργο της καθημερινής απαγγελίας τους – όσες φορές η Παναγία τους τους χαρίσει – και να δρέψουν τους πλούσιους πνευματικούς καρπούς τους.

Νέες Κυκλοφορίες

Δείτε τις καινούργιες μας εκδόσεις

Τελευταία Νέα

Δωρεάν Βιβλαρίδια Χαιρετισμών

Δωρεάν Βιβλαρίδια Χαιρετισμών σε όλους

You cannot copy content of this page

Scroll to Top