ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 35 € . ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια Χαιρετισμών με καθε σας παραγγελία !

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ . ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ?

ΔΙΤΤΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

Πολλές φορές έχουμε ακούσει αυτήν την ερώτηση.

Αλλά η απάντηση δεν δίνεται με μία λέξη ή έναν αριθμό

Τα πάντα εξαρτώνται από τον λόγο που θες να πεις τους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας

Αισθάνεσαι την ανάγκη να “χαιρετίσεις” την Παναγία μας επειδή Την αγαπάς απλά ή θες να “χρησιμοποιήσεις” τους Χαιρετισμούς για να πετύχεις κάτι ?

Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία τότε μπορώ να σου απαντήσω ότι μπορείς να λες τους Χαιρετισμους όσες φορές το ζητάει η ψυχή σου !

Αν ανήκεις – όπως οι περισσότεροι απο εμάς – στην δεύτερη κατηγορία, τότε θα σου έλεγα ότι αυτό είναι καλό να το συζητήσεις με τον Πνευματικό σου !

Αυτός θα μπορέσει να σε συμβουλεύσει σωστά και να αξιολογήσει αν θα είναι ωφέλιμη για την ψυχή σου η επαναλαμβανόμενη απαγγελία των Χαιρετισμών

Μπορείς να διαβάσεις πολλά σύγχρονα θαύματα που εχουν επιτελέσει οι Χαιρετισμοι της Παναγιας μας αγοράζοντας το βιβλιο μας στο https://efymnion.gr/shop/

ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ !

Πολλές φορές μας βάζει ο πονηρός να βάζουμε στόχους που υπερβαίνουν τις δυνάμεις μας και την πνευματική μας κατάσταση !

Εχουμε την εντύπωση ότι αν πούμε τους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας πολλές φορές αυτό θα την “εξαναγκάσει” να μας ικανοποιήσει το αίτημα !

Και πολλές φορές αυτοεγκωβιζόμαστε σε μία ψυχαναγκαστική επανάληψη των Χαιρετισμών Της μέχρι σημείου να στερούμαστε την Χαρά τψν Χαιρετισμών !

Και λέγοντας χαρά εννοώ αυτό το αίσθημα ευφορίας, ανάτασης, αγαλλίασης , πνευματικής πληρότητας που πρέπει να συνοδεύει την απαγγελία τους !

Αν αυτό λείπει , τότε κάτι δεν κάνουμε σωστά !

Και πολλές φορές ο μισόκαλλος εχθρός της σωτηρίας μας , παμπόνηρος καθώς είναι, μας ωθεί να πιέσουμε παραπάνω τον εαυτό μας, μέχρι που τελικά να μας εξαντλήσει

Και αν φυσικά το αίτημα μας δεν έχει ικανοποιηθεί, τότε προχωρεί στο επόμενο στάδιο και μας βομβαρδίζει με λογισμούς απογοήτευσης κι αμφιβολίας, που αν δεν τους εξομοληθούμε ΑΜΕΣΑ τότε θα προσλάβουν την μορφή απελπισίας και θεομαχίας ή βλασφημίας !

Και τότε εκ των πραγμάτων παρατάμε και την μία φορά που τους λέγαμε !

Συμπέρασμα. Λέμε τους Χαιρετισμούς πολλές φορές αν αυτό γίνεται αβίαστα, φυσικά με μοναδικό λόγο την έκφραση Αγάπης και Ευγνωμοσύνης στην Δέσποινα μας

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ , ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ
ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ….. ΣΗΜΕΡΑ

ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ?

Ασφαλώς και θα το πράξεις !

Επιβάλλεται να το κάνεις ! Το ζήτησε από εμάς ο Κύριος ! Και η Παναγία μας στο γάμο της Κανά , μας είπε να κάνουμε ότι λέει ο Υιός Της !

Επομένως είναι θελημα Τους να προστρέχουμε στην Δέσποινα και στον Κύριο μας

Αρκει αυτό να γίνεται χωρίς ψυχαναγκασμό και χωρίς να “εκβιάζουμε” τον Κύριο και την Παναγία Μητέρα Του

Να λέμε τους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας, αυτήν την διττή δοξολογική προσευχή , αυτήν την καταξοχήν Χριστολογική προσευχή με εμπιστοσύνη στο θέλημα του Θεού, όσο κι αν αυτό φαίνεται να μην αυνάδει με το δικό μας θέλημα

Ας φέρνουμε στο νου μας την υποταγή του Κυρίου στο Θέλημα του Πατέρα Του στον κήπο της Γεθσημανής ! “Πλην μη το θέλημα μου, αλλά το σον γενέσθω”

Ας φέρνουμε στο νου μας την υποταγή της Θεοτόκου θέλημα του Θεού ακούγοντας το ρήμα του Αγγέλου στον Ευαγγελισμό Της. “Γένοιτο μοι κατά το ρήμα σου”

Επομένως να ζητάμε τα πάντα από τον Κύριο διά της Παναγίας Μητέρας Του απαγγέλοντας τους Χαιρετισμούς Της , αλλά πάντοτε λέγοντας να εκπληρωθεί το αίτημα μας , αν αυτό είναι προς το συμφέρον της ψυχής μας !

Ετσι δεν θα έχουμε άγχος και θα δεν θα στερούμαστε από δική μας υπαιτιότητα την Χαρά των Χαιρετισμών !

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Καλό είναι να μην εμπιστευόμαστε το θέλημα μας – όσο καλό κι αν φαινεται – πολλώ δε μάλλον να μην στήνουμε το θέλημα μας ! Ενέχει κινδύνους !

Επιβεβλημένη η εξαγόρευση των λογισμών στον Πνευματικό μας, ο οποίος και να καθορίζει τον αριθμό των φορών που θα απαγγέλουμε τους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας

Μόνο αν είναι τόσο δυνατή η λαχτάρα να Την χαιρετάς χωρίς καιροσκοπική διάθεση θα σου έλεγα να το κάνεις, αλλά πρόσεξε αδελφέ τις παγίδες που στήνει ο παμπόνηρος

Για αυτό με ακούς να σου λέω ξανά και ξανά , ρώτα τον Πνευματικό σου !

Και για να κλείσουμε με ένα αρθρο που αποδεικνυει πόσο σημαντικοό είναι οι Χαιρετισμοι της Παναγιας ώστε να προσπαθει ο διαβολος να σταματήσει την απαγγελία τους μπορείς να διαβάσεις το ακόλουθο https://efymnion.gr/%cf%84%ce%b9-%ce%bc%ce%b7%cf%87%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%bf-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%83-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%b7%ce%bd-%cf%80%cf%89/

Νέες Κυκλοφορίες

Δείτε τις καινούργιες μας εκδόσεις

Τελευταία Νέα

Δωρεάν Βιβλαρίδια Χαιρετισμών

Δωρεάν Βιβλαρίδια Χαιρετισμών σε όλους

You cannot copy content of this page

Scroll to Top