ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 35 € . ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια Χαιρετισμών με καθε σας παραγγελία !

ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΕΦΥΜΝΙΟΝ

ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ

ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ !!

Ασφαλώς και κανένα ορθόδοξο χριστανικό διαδικτυακό βιβλιοπωλείο δεν θα μπορέσει ποτέ να αντικαταστήσει την αίσθηση να βρίσκεσαι περικυκλωμένος από βιβλιοθήκες κατάφορτες από βιβλία ! Η μυρωδιά τους, ο ενθουσιασμός να βλέπεις εκατοντάδες τίτλους βιβλίων, η δυνατότητα να πιάνεις, να ξεφυλλίζεις το κάθε βιβλίο, όλα αυτά δεν θα μπορέσει να τα υποκαταστήσει ένα διαδικτυακό βιβλιοπωλείο !

Ωστόσο σε μία εποχή όπου όλοι μας έχουμε ένα σωρό υποχρεώσεις, και ο χρόνος μας είναι πολύτιμος, η επίσκεψη σε ένα ορθόδοξο χριστιανικό βιβλιοπωλείο έχει γίνει για πολλούς από εμάς μία πολυτέλεια, μιας και πρέπει να το επισκεφτούμε μετά από την εργασία μας ή ένα Σάββατο πρωί !

Τι επιλογή έχουμε όμως όταν θέλουμε να αποκτήσουμε άμεσα ή όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ένα βιβλίο ορθόδοξης πνευματικότητας για το οποίο ακούσαμε σε κάποια εκπομπή ενός ορθόδοξου ραδιοφωνικού σταθμού ή από κάποιον Ιερέα ή εν Χριστώ αδελφό μας ;

Η απάντηση είναι απλή και μονοσήμαντη ! Με το πάτημα του τίτλου του σε κάποια από τις δεκάδες μηχανές αναζήτησης με πρώτη και καλύτερη την Google , στην οθόνη μας παρουσιάζονται ένα σωρό e-shops που διατηρούν σχεδόν όλα τα φυσικά καταστήματα των ορθόδοξων βιβλιοπωλείων, και αφού διαβάσουομε μια σύντομη περιγραφή του, δουμε τα βασικά του χαρακτηριστικά και το εξώφυλλο του, τότε στην κυριολεξία με το πάτημα ενός κουμπιού μπορούμε και να το αποκτήσουμε !

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΥ

Πέρα από το αδιαμφισβήτητο γεγονός της εξοικονόμησης χρόνου στο οποίο αναφερθήκαμε, γλυτώνουμε και τα έξοδα της μετάβασης σ αυτό, είτε αυτό λέγεται βενζίνη ή εισιτήριο στα ΜΜΜ. Και πέρα από αυτό έχουμε την δυνατότητα από την άνεση του γραφείου ή της πολυθρόνας του σπιτιού μας, χωρίς τον θόρυβο και την πολυκοσμία αρκετών βιβλιοπωλείων σε ώρες αιχμής, να επιλέξουμε με την ησυχία μας το βιβλίο εκείνο, που θεωρούμε ότι θα μας οικοδομήσει πνευματικά.

Ενα ακόμη σημαντικό επιχείρημα που προβάλλουν αυτοι που συστηματικά επιλέγουν την αγορά ορθόδοξων χριστιανικων βιβλίων από ένα ορθόδοξο χριστιανικό διαδικτυακό βιβλιοπωλείο είναι και οι αισθητά καλύτερες τιμέ, μιας και πολλά από τα βιβλιοπωλεία τα οποία λειτουργούν μόνο διαδικτυακά και δεν διατηρούν φυσικό κατάστημα έχουν σαφώς μικρότερο λειτουργικό κόστος και μπορούν να παρέχουν μειωμένες τιμές σε σχέση με τα φυσικά καταστήματα.

Οι Εκδόσεις ΕΦΥΜΝΙΟΝ ως μία καινούργια επιχείρηση διατηρεί ΜΟΝΟ διαδικτυακό βιβλιοπωλείο και ως εκ τούτου μπορεί και προσφέρει κάθε βιβλίο της με συγκριτικά πλεονεκτήματα ! Και δεν αναφερόμαστε μόνο στις τιμές , αλλά κυρίως στις ευλογίες που συνοδεύουν κάθε δέμα μας ! Και δεν μιλάμε φυσικά για τα ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια των Χαιρετισμών της Παναγίας μας, τα οποία εξάλλου τα διανέμουμε ΧΩΡΙΣ να είναι σε καμία περίπτωση αναγκαίο να αγοράσετε κάποιο από τα βιβλία των Εκδόσεων μας !

Μιλάμε για τα εργόχειρα των Αγιορειτών Πατέρων καθώς και άλλα ΔΩΡΕΑΝ βιβλία ορθόδοξης χριστιανικής πνευματικότητας καθώς και πολλές πλαστικοποιημένες Εικόνες Αγίων και άλλα ψυχωφελή φυλλάδια και βιβλαρίδια των Εκδόσεων μας

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, μιας και συχνά οι παραγγελίες σας μέχρι και τις 13.00 διεκπεραιώνονται αυθημερόν και έτσι την επόμενη εργάσιμη ημέρα έχετε το βιβλιο στα χέρια σας με τα ΕΛΤΑ κούριερ πόρτα – πόρτα με τα οποία και συνεργαζόμαστε.

Και μάλιστα για παραγγελίες άνω των 35 ευρώ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ , ΧΩΡΙΣ να χρειαστεί να πληρώσετε τα ταχυδρομικά τέλη !!!

Ξεκούραστα, οικονομικά και με όφελος τις ευλογίες που συνοδεύουν ΚΑΘΕ δέμα μας συμφέρει πραγματικά να επιλέξετε το ορθόδοξο διαδικτυακό βιβλιοπωλειο μας και να επωφεληθείτε διπλά τόσο από τα βιβλία μας, όσο και από τις ευλογίες που τα συνοδεύουν

Νέες Κυκλοφορίες

Δείτε τις καινούργιες μας εκδόσεις

Τελευταία Νέα

Δωρεάν Βιβλαρίδια Χαιρετισμών

Δωρεάν Βιβλαρίδια Χαιρετισμών σε όλους

You cannot copy content of this page

Scroll to Top