ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 35 € . ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια Χαιρετισμών με καθε σας παραγγελία !

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΒΙΒΛΑΡΙΔΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ !!

Οσοι διαβάσατε το βιβλίο μας με τα “ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ….ΣΗΜΕΡ” θα θυμάστε τον “κομάντο”-ιερέα ο οποίος με “καταδρομικού χαρακτήρα επιχειρήσεις” πέρναγε από την Κω στα μικρασιατικά παράλια για να προωθήσει σε κρυπτοχριστιανούς τα βιβλαρίδια των Χαιρετισμών που του στέλναμε στα Ελληνικά !

Πνευματικός καρπός της μακαριστής Μαρίας Γεωργακάκη ,μίας αγίας μορφής των Χαιρετισμών , της οποιας Θαύματα έχουμε κι εμείς και άλλοι πολλοί δημοσιεύσει, αυτός ο καλός Ιερέας, έχοντας γαλουχηθεί από τα παιδικά του χρόνια από την Αγία των Χαιρετισμών στην ιδιαίτερη προσευχητική τους αξία, ανέλαβε από το 2015 αυτό το έργο.

Όταν είχε “τσακώσει” Τούρκους τουρίστες να επισκέπτονται τον Ναό που διακονεί και να παίρνουν από το παγκάρι αρκετά από τα αντίτυπα των ΔΩΡΕΑΝ βιβλαριδίων που του στέλναμε, τους ρώτησε επιτακτικά ” Μα γιατί παίρνετε ορθόδοξα βιβλία γραμμένα στα Ελληνικά ?” για να ακούσει ΕΝΕΟΣ να του απαντούν σε ΣΠΑΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ τμήματα από τους Οίκους των Χαιρετισμών !

Με αφορμή αυτό το γεγονός διαπίστωσε ότι υπήρχαν εδώ και μία δεκαετία πάρα πολλοί κρυπτοχριστιανοί που διψούσαν για ορθόδοξα βιβλία και προσευχητάρια , χωρίς ωστόσο να μπορούν να τα παραγγείλουν λόγω της πολιτικής κατάστασης.

Στις μέρες μας αυτό το κύμα των βαπτίσεων μουσουλμάνων έχει μεγαλώσει , και μαζί με αυτό και η ανάγκη για την πνευματική τους στηριξη με την- κατά την ταπεινή μας άποψη – πλέον ισχυρή προσευχή των Χαιρετισμών της Παναγίας μας !

Για τον λόγο αυτό ζητούμε ΕΚΑΤΟ αδελφές και αδελφούς οι οποίοι θα αγοράσουν από το ΕΦΥΜΝΙΟΝ τα ΕΚΑΤΟ πακέτα με τα ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΙΒΛΊΑ των ΕΚδόσεων μας και με ΔΩΡΟ ακόμη ΤΕΣΣΕΡΑ βιβλία των Εκδόσεων μας και με ΕΥΛΟΓΙΑ Αγιορείτικο ΜΥΡΕΛΑΙΟ στην εξαιρετικά προνομιακή τιμή των ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΏ ( αντί των 43.6 που κοστίζουν κανονικά, δηλαδή 20% έκπτωση ) και το ξαναλέμε με ΔΩΡΑ ευλογίες τα οποία στην λιανική κοστίζουν τουλάχιστον ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ

ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ 10.000 ΒΙΒΛΑΡΙΔΙΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΏΝ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ

Σας παραθέτουμε τον σύνδεσμο που οδηγεί στο eshop μας για την παραγγελία σας !

COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ -ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ( ΘΑΥΜΑΤΑ+ΔΑΚΡΥ+ΑΘΩΝΑΣ+ΔΙΑΛΕΧΤΟΙ) ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΙΒΛΑΡΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΜΥΡΕΛΑΙΟ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΚΠΛΗΞΗ !

Περισσότερες Αναζητήσεις :
Κοινοποίηση :

Νέες Κυκλοφορίες

Δείτε τις καινούργιες μας εκδόσεις

Τελευταία Νέα

Δωρεάν Βιβλαρίδια Χαιρετισμών

Δωρεάν Βιβλαρίδια Χαιρετισμών σε όλους

You cannot copy content of this page

Scroll to Top